Pink Rink

David Adjaye creates a curvilinear cave for The Webster’s L.A. outpost

The retail space incoprates a matrix of curved walls and columnar display plinths. (Dror Baldingger)

For his first-ever project in California, David Adjaye has transformed a sleepy yet well-positioned Beverly Hills storefront into a dazzling fashion flagship and adjoining public space. Set to open on February 7, The Webster’s latest outpost is cast in pink-hued concrete that flows within a matrix of curved walls and massed display plinths.

These columnar, tear-drop-shaped, and even rectilinear podiums help anchor and break up this homogenous interior. While a few of these platforms slope out of convex voids, others appear to float over the store’s black cherry and marble fragment floor.

Visible on closer inception, a variety of textures and finishes help distinguish different architectural elements throughout the space. Recessed lighting delineates the project’s complex geometry while bronze-framed mirrors and display racks line its perimeter. However consistent with the store’s monochromatic palette, unexpected floral wallpaper designs, sourced from the 1950s, cover the upper half of fitting room walls.

Read the full article on our interiors and design website, aninteriormag.com.

Related Stories